top of page

Hi ambitieuze vrouw!

DSC_8757.jpg
DSC_8785.jpg
DSC_8761.jpg

Ik ben Linde, personal branding fotografe en visagiste voor vrouwelijke ondernemers, en woonachtig in het mooie Amsterdam.

 

Wekelijks mag ik ervoor zorgen dat sterke vrouwen zich nóg mooier en sterker voelen, om ze vervolgens vast te leggen in hun element.

Heel eerlijk: ik vind het zó fantastisch om te doen dat ik nog steeds niet helemaal kan geloven dat dit mijn werk is!

Het begin

Vroeger was ik altijd degene die mijn camera meesleepte naar elke sociale gelegenheid. Het was m'n favoriete bezigheid om mijn vriendinnen ongemerkt lachend en pratend te fotograferen.

Rond dezelfde tijd ontdekte ik make-up. Ik oefende jarenlang dagelijks op mezelf en mijn vriendinnen, waarna ik mijn eigen geïmproviseerde fotostudio bouwde om mijn creaties vast te leggen.

Het ging mij toen al om véél meer dan mezelf er leuk uit laten zien. Ik was verbijsterd door de impact die zowel visagie als fotografie had op hoe stevig ik in mijn schoenen stond.

 

De ontdekking dat je met behulp van twee tools die zo oppervlakkig lijken, zoveel innerlijke veranderingen teweeg kon brengen, vond ik eindeloos fascinerend. Als ik mijn zelfvertrouwen met zoiets simpels zo’n enorme boost kon geven, waar kwam dan die verrekte onzekerheid vandaan?

 

Zonder dat ik het doorhad, begon daar mijn obsessie met zelfbeeld.

Alles in mijn loopbaan is terug te leiden naar de vraag:

hoe zien wij onszelf, en hoe kunnen we dit beïnvloeden?

 

Tijdens mijn studie Psychobiologie leerde ik over de werking van ons brein en de psychologie achter gedragsverandering. Ik koos voor een master Voeding en Gezondheid omdat ik wilde leren hoe wij het beste in onszelf naar boven kunnen halen. Ik miste het om creatief bezig te zijn, dus volgde ik in mijn tussenjaar een visagie-opleiding aan B Academy in Amsterdam.

 

Ik had nooit zien aankomen dat al deze keuzes zó naadloos zouden samenkomen in mijn huidige bedrijf.

"Met Blinck wil ik ambitieuze vrouwen geven wat fotografie en visagie mij jaren geleden hebben gegeven: het inzicht dat hoe jij jezelf ziet, vaak niet is hoe anderen jou zien.

 

Waar jouw focus ligt op je zwaktes en imperfecties, zien anderen een mooi, authentiek mens. Of een kwetsbaar mens. Niet iemand die twijfelt aan zichzelf en haar keuzes, maar iemand die ze bewonderen, omdat ze haar eigen weg gaat.

Díe kant van jou leg ik vast, zodat jij jezelf eens door de ogen van een ander te zien krijgt.

 

De energie die loskomt wanneer we onze krachten bundelen om samen jouw persoonlijkheid én jouw bedrijf (vaak nauw met elkaar verweven) visueel te maken, overtreft elke keer opnieuw al mijn verwachtingen. Precies daarom werk ik het liefst met vrouwelijke ondernemers: de passie en toewijding waarmee zij aan hun bedrijf werken spat er vanaf, en dat zie je terug in alle beelden.

Word jij hier nou ook zo warm van, en lijkt het je leuk om eens te kletsen om te zien of wij een match zijn?

Vul het contactformulier in of stuur me een mailtje op linde@blinckphotography.com. Spreek ik je snel?

bottom of page