hi

GORGEOUS

hi

ICON

hi

CREATIVE

hi

CREATIVE

hi

PIONEER

Als je bij het zien van jouw branding foto’s niet begint te stuiteren in je stoel:

YOU CAN DO BETTER

Ik ben hier om je te laten zien dat jouw branding foto’s een enórme bron van plezier, motivatie en inspiratie kunnen zijn. Voor anderen, maar vooral ook voor jezelf!

Dat bereiken we natuurlijk niet door zomaar wat kiekjes te schieten. Goed nieuws: De coole, originele ideeën die nog niemand in jouw niche gebruikt liggen voor het óprapen. Echt. You just have to know where to look.

En zodra de eerste kwartjes vallen en het op-jouw-lijf-geschreven concept vorm begint te krijgen… Dan kan het feest pas écht beginnen.

“Linde jeetje, ik ben er gewoon echt stil van. Wat hebben we iets tofs neergezet! Holy fucking shit. Diep respect voor hoe je dit doet, hoor. Het wordt zo onderschat. Je hebt de focus tot het einde vast weten te houden, waar ik anderhalf uur daarvoor al inkakte. Het is zo knap wat je neerzet. Het haalt het gewoon niet bij een set losse plaatjes. Er zit echt een rode draad in. Echt knap!”

Babette Tasseron – Coach & opsteller

“diep respect voor hoe je dit doet, er zit echt een rode draad in”

Samen creëren we een volledig nieuw concept

Ik begeleid je van jouw visie, naar een lekker moodboard, naar jouw unieke vernieuwende concept. Dit is hét uitgangspunt voor de shootdag, waar we alle keuzes op baseren; de setting/locatie, je styling en make-up, aanvullende props. Aan alle details wordt gedacht, om één sterk congruent geheel te creëren.

Binnen dit framework is op de dag van de shoot genoeg ruimte voor improvisatie en spontane ideeën. Want dáár rollen vaak de vetste shots uit.

Who do you wanna be?

EXPLORER

vanaf €775,- excl. btw

 • Max. 1 uur shooten​
 • In Studio Blinck in Amsterdam
 • 1 kledingwissel
 • 10 foto’s bewerkt en in hoge resolutie (eigen selectie)

Voor wie?

Voor de ondernemer die de studio in wil duiken voor een sterke set creatieve portretten. Je komt langs in Studio Blinck in Amsterdam, en mag gebruik maken van alle props en backdrops. Voorwaarde: we gaan iets leukers doen dan LinkedIn headshots ;).

  PIONEER

  vanaf €1775,- excl. btw

  • Max. 4 uur shooten
  • 2 locaties OF 3 studiosettings
  • Onbeperkte kledingwissels
  • 35 foto’s bewerkt en in hoge resolutie (eigen selectie)
  • Shootassistente
  • Lunch

  Voor wie?

  Voor de gevestigde ondernemer die met kop, schouders, knie en teen boven de rest uit wil steken. Je bent actief op social media en wilt kunnen kiezen uit een uitgebreide beeldbank met veel variatie.

   ICON

   vanaf €3500,- excl. btw

   • Full day shooten
   • 1 luxe binnenlocatie (locatiekosten tot €500,- inbegrepen) + buiten
   • Onbeperkte kledingwissels
   • 35 foto’s bewerkt en in hoge resolutie (eigen selectie)
   • Shootassistente
   • Lunch
   • Styling (kleding)
   • Visagie & haarstyling

   Voor wie?

   Voor de gevestigde ondernemer met grootse plannen, een creatieve geest, en heel veel zin om zoveel mogelijk uit handen te geven. You get the whole shebang.

    “Nog vetter dan de inspiratie-foto”

    “Ik ga hier helemaal op AAN”

    “Helemaal de bomb diggity jezus”

    1

    Memorable matchcall

    We beginnen met een korte call via Zoom, om te kijken of de chemistry er is en alvast wat ideeën uit te wisselen. Daarna kan de voorpret beginnen!

    2

    Concept Call

    In Zoom bespreken we het Pinterestbord en de vragenlijst die je hebt voorbereid, om daar een rode draad in te vinden en een aantal toffe ideeën uit te destilleren. Deze spitsen we vervolgens volledig toe op jouw bedrijf, en WOEHOE, a concept is born!

    3

    Sizzling Shoot

    Elke shootdag is uniek, maar verwacht een relaxte glam sessie door een ervaren pro, veel creatieve chaos, lekkere snacks, sky high vibes, lachbuien, muziek en een HEEL GROOT EGO aan het eind van de dag.

    4

    Exceptional editing

    Na de shoot krijg je binnen een week een online album met daarin een uitgebreide voorselectie opgestuurd om daar je lievelingsfoto’s uit te kiezen! Die bewerk ik vervolgens tot in de puntjes, en kun je binnen drie weken kant-en-klaar downloaden vanuit datzelfde album.

    Hi, ik ben Linde en ik dans door hokjes heen

    Ik duik door kaders en maak backflips over praktische obstakels. Geen idee is me te gek, want als jij écht met je kop boven het maaiveld uit wil steken, zullen we van het gebaande pad af moeten wijken.

    De avontuurlijke route; de weg waarvan jouw concullega’s niet weten dat ‘ie bestaat. Niks geen platgewalst asfalt, wij gaan met blote voeten over het gras.

    En voor je ‘t weet huppelen al jouw lievelingsklanten achter je aan, zo, hup, je inbox in. Omdat ze tot in hun ténen voelen dat ze jou moeten hebben.

    F(and less F)AQ

    niet verwijderen

    Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

    Hoe snel heb ik mijn foto's na de shoot?

    Binnen 7 dagen na de shoot ontvang je de voorselectie waar je jouw foto’s uit kunt kiezen. Na het maken van je selectie, krijg je binnen drie weken je bewerkte foto’s in een online album, waar je ze kunt downloaden.

    Kan ik ook een shoot zonder visagie boeken?

    Dat kan zeker, maar ik raad je aan dit alleen te doen als 1) je zelf goed bent met make-up, 2) je zelf iemand kent die het goed kan, of 3) het bij het concept past om zónder visagie op de foto te gaan. Op een shoot zonder visagie heb je €100,- ex. korting op het volledige shootbedrag.

    Wat als het regent op de dag van mijn buitenshoot?

    Als het VET slecht weer lijkt te worden kunnen we de dag van tevoren (of op de dag zelf als het nodig is) beslissen dat we de shoot vooruitschuiven.

    niet verwijderen

    Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

    Hoe vind ik een passende locatie?

    Ik heb een groot archief aan allerlei soorten locaties, waar we samen een winnaar uit kunnen kiezen. Locatietarieven variëren enorm en voor elk budget is er wel iets te vinden; voor fotostudio’s liggen ze vaak tussen de €250,- en €600,- per 4 uur.

    Moet ik per se een locatie / studio huren?

    Zeker niet! We kunnen ook buiten shooten of gewoon bij jou thuis. Het belangrijkste is dat de locatie mooi licht is én past bij het concept; zonde om in een slecht verlichte, zandkleurige woonkamer te shooten als jouw branding fris en kleurrijk is.

    Mag ik zelf mijn foto's kiezen?

    Yes! Je ontvangt een online album met daarin een uitgebreide voorselectie met basisbewerking er overheen, waar je jouw favoriete foto’s uit kunt kiezen. Je ontvangt gemiddeld 100-200 foto’s om uit te kiezen.

    “ze zijn al regelmatig een mooie gespreks-opener geweest”

    “Dankjewel Linde, dat je me hebt gestimuleerd om vol voor het rolschaats concept te gaan! Ik ga deze energie en kleur ook meer doortrekken in mijn dagelijks leven, want ik word er super blij van. Ze zijn ook al regelmatig een mooie gespreksopener geweest. En hoewel ik er niet dagelijks zo kleurrijk bij loop, voel ik me gek genoeg wel veel meer mezelf op deze foto’s dan op die van mijn vorige shoot.”

    Antje Veld – Copywriter

    Jezelf hier tussen zien?